rss
twitter
    Afla ce dezbat acum, urmareste-ma !

vineri, 2 octombrie 2009

Hai sa dam vina pe Basescu !

Strategia PSD: Basescu e de vina pentru tot !


Azi dimineata in toate ziarele si pe toate posturile TV, o singura tema asupra careia se discuta intens, criza politica. Inteleg ca o criza este un eveniment ce apare brusc si afecteaza in mod negativ o mare parte sau toata populatia.
Practic ministrii PSD si-au dat demisia, pentru ca Basescu a decis sa-l dea afara pe Nica deoarece, citez din ce a spus Basescu :

Un ministru care discrediteaza fara probe un proces electoral nu are ce cauta in Guvern



Deci, conform faptelor, PSD a generat aceasta criza prin demisiile pe care le-au depus. Acest joc, de a pune in spatele Presedintelui Romaniei doua crize, una economica si una politica, este speranta celor de la PSD sa castige alegerile.
Ei chiar ne cred atat de batuti in cap ? Cum sa dai vina pe Basescu pentru Criza Economica? Cum naiba sa dai vina pe Basescu cu criza politica cand stim toti ca daca restul de ministrii de la PSD nu-si dadeau demisia nu era nici o „Criza Politica”.

Dan Nica si Alegerile Fraudate





Practic acuzatiile au fost demene de ascultat dar trebuie sa tinemem cont ca sistemul electoral este deja vazut prost in ochii cetatenilor, iar o discreditare a acestuia fara dovezi nu face altceva decat sa faca ca romanii sa nu mai voteze deloc. Si bine de remarcat ca in 20 de ani nu s-au fraudat alegerile, dar acum cand e alt partid la guvernare decat "nemuritorul pesedeu" ... exista fraude.

Exista Criza Politica ?

Acum depinde. Prin faptul ca deciziile se vor lua mai repede, costurile si birocratia va fi micsorata ... nu vad cum ne afecteaza negativ si implicit nu vad de ce sa zic "criza". Scapam de certurile politice, scapam de scandalurile fara motiv consistent si treaba merge. Pe de alta parte daca cei de la guvernare nu-si vor face treaba bine... da atunci am avea o criza dar este prea devreme sa spunem concret. Nu pot sa zic esti vinovat pentru ca nu "vei" face lucruri bune. Nu poti acuza pe nimeni pentru actiuni care nu s-au realizat, materializat.



Am spus o treaba candva !

Inainte sa incep sa scriu articole mi-am propus sa nu dezbat deciziile si situatiile politice dar am sa fac cateva exceptii deoarece vad ca sunt persoane sus in media care insista cu dezinformarea intr-un mod respingator. M-am convins de o treaba, de azi inainte stiu cine detine majoritatea presei.

Un comentariu:

ramy_d spunea...

intr-adevar..reprezentantii PSD-ului nu trebuiau sa renunte atat de usor..mai ales k DAN NICA a afirmat:"noi am jurat credinta Romaniei, nu hotilor"..prin faptul k si-au dat demisiile, n-au facut altceva dekt sa accentueze criza majora in kre ne aflam..bine zis, romanii nu mai cred in vorbe, ci doresk fapte